Jan Wagemans B.V.

Diensten van Jan Wagemans B.V.

Wij brengen producent en koper bij elkaar.

Jan Wagemans B.V. bemiddelt tussen productaanbod en -vraag in de boomkwekerijsector. Wij brengen verkoper en koper bij elkaar en regelen de transactie en eventueel het transport voor u. Hiervoor berekenen wij een vaste provisie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kweker of aanbieder?

Bent u kweker van bomen, planten of sierteelt, dan zoeken wij voor u afnemers en zorgen voor de transactie en alle bijbehorende administratie. Indien gewenst regelen wij ook het transport.

Aankopende partij?

Bent u op zoek naar boomkwekerijproducten of heef u een speciaal product op het oog, dan kunnen wij uw vraag uitzetten binnen ons brede netwerk en een leverancier voor u vinden. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw kwaliteitseisen, financiële wensen en andere randvoorwaarden. Wij regelen de transactie, de administratie en desgewenst het transport, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness.

Juiste match door jarenlange ervaring

Mede door de jarenlange ervaring in de gehele keten van de boomkwekerijsector, kennen wij de markt als geen ander. Wij bieden een optimale service en perfecte afhandeling van uw opdracht. Ook de betaling wordt goed en tijdig voor u geregeld. Wij maken gebruik van een kredietverzekeraar. Met ons heeft u een betrouwbare en professionele partner in huis die zorgt voor een optimale match met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact met ons op