Over Jan Wagemans

Met zijn brede vakkennis en jarenlange werkervaring binnen de gehele keten van de boomkwekerijsector is Jan Wagemans de spil van Jan Wagemans B.V.

Oprichter Jan Wagemans

Jan Wagemans trad na twintig jaar als zelfstandig kweker van onder andere rozen, coniferen en klein fruit, in 1998 in dienst als accountmanager bij een rozencoöperatie. Hier verzorgde hij onder meer de begeleiding van de productie en de verkoop van rozen en coniferen aan exporteurs. Vervolgens werkte hij als accountmanager bij een handelskwekerij waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop aan grootwinkelbedrijven en bouwmarkten in Duitsland en Oost-Europa. In 2001 werd hij gevraagd als boomkwekerijbemiddelaar bij een bloembollenbemiddelingsbureau in Lisse.
Na drie succesvolle jaren besloot Wagemans een eigen boomkwekerijbemiddelingsbureau ‘Impresa Bemiddeling’ en handelskwekerij ‘Jan Wagemans kwekerijen’, te starten, die in 2010 door een Duitse bloemenveiling zijn aangekocht. Voor deze bloemenveiling verzorgde Wagemans tot 2014 als key-accountmanager de relaties met een aantal Duitse ketens en de inkoop van boomkwekerijproducten vanuit Nederland. In 2014 richtte hij Jan Wagemans B.V. op.

Betrouwbare partner

Jan Wagemans B.V. biedt u optimale dienstverlening en service. Of u nu kweker, exporteur, bouwmarkt, tuincentrum of handelaar bent, Jan Wagemans BV kent uw vakgebied en biedt u een oplossing voor uw aan- of verkoopvraag.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten